Biciklista

Térképes szaknévsor, a kerékpárszaküzletek országos térképe

Címlap Kerékpár-felszerelés
Kerékpár-felszerelés
Szaknévsori tagok száma ebben a kategóriában: 80Szaknévsori adatlap létrehozása

Thulebox - Pont Autó Kft.

1112, Budapest, Budapest, Budaörsi út 41/B.

Györe Kerékpár Centrum

2700, Pest megye, Cegléd, Kőrösi út 18.

W-BIKE kerékpárbolt és szerviz

3534, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Miskolc, Zenta u. 2.

Bike Pótkerék Kft.

4027, Hajdú-Bihar megye, Debrecen, Böszörményi u. 1.

Cserny Kerékpár üzlet és műhely

1021, Pest megye, Budapest, Zuhatag sor 12.

Dynamic Sport 2002 Kft.

2112, Pest megye, Veresegyház, Erkel Ferenc tér 1 ( Erkel üzletház )

Polar Sport

1094, Pest megye, Budapest, Páva utca 17

Vitál Club Kerékpáráruház

8000, Fejér megye, Székesfehérvár, Királysor 60.

Annyira Más Bringabolt

2011, Pest megye, Budakalász, Tanító u. 2.

Pap Kerékpár

1173, Pest megye, Budapest, Pesti út 37.
1. oldal / 8
 • Ma kiderül, hogy Sagan indul-e jövőre a Giro d’Italián
  Október 24-én jelentik be a 2020-as Giro d’Italia útvonalát, melyen az ex-világbajnok, Peter Sagan is részt vesz és egy nagyon fontos bejelentésre készül. Vajon arra, hogy ott lesz a hazánkból rajtoló jövőévi Giro d’Italián? Nehéz elhinni, de Peter Sagan eddig még egyszer sem indult a Giro d’Italián, hiába a sok Tour zöld trikó, a klasszikus győzelmek, az Olasz Körverseny mindig kimaradt az ex-világbajnok szlovák kerékpárosnak. Ennek az egyik oka, hogy a Giróval rendszerint egyidőben rendezik a Kalifornia Körversenyt, és Sagan és csapatának egyik jelentős szponzorának a főhadiszállása az Egyesült Államok ezen részén található, akik joggal várják el, hogy korunk egyik “legendája” részt vegyen ezen a versenyen. A másik ok, hogy a szlovák bringásnak eddig mindig a Tour de France jelentette a főversenyt. Viszont most lehet, hogy Peter Sagan a Giro d’Italia rajtjánál is ott lesz 2020-ban, hiszen a mai útvonal bemutatón is részt fog venni és egy fontos bejelentést ígért a sztár. Joggal merül fel a kérdés, hogy miért változtatna az eddigi versenynaptárán Sagan, erre a válasz lehet az, hogy mivel jövőre Magyarországról rajtol a Giro, ami nagyon közel van Szlovákiához, és így elég sok szlovák szurkoló láthatná élőben versenyezni Peter Sagant.
 • Megvan a Tour de Hongrie jövőévi időpontja?
  Minden jel arra utal, hogy 2020-ban augusztusban rendezik a Tour de Hongriet. Bár az UCI versenynaptárában még nem látjuk a Magyar Körversenyt, de a verseny honlapján augusztus 12-16. dátum szerepel mindenféle szöveg nélkül, mely arra enged következtetni, hogy a 2020-as Tour de Hongriet ekkor fogják rendezni. Az útvonalról még nem tudunk semmit, csak pletykákat hallani, azok alapján viszont biztosan izgalmas versenyt láthatunk hazánk legnagyobb körversenyén 2020-ban is.
 • Két országos csúcs – A pálya EB magyar szemmel
  Október 16. és 20. között rendezték a pályakerékpáros Európa-bajnokságot Apeldoornban, melyen 4 versenyző – Szalontay Sándor, Lovassy Krisztián, Filutás Viktor és Borissza Johanna – képviselte hazánkat. Az előzetes várakozások szerint nem éremesélyesekként utaztak ki versenyzőink, hanem a tisztes helytállás és esetleg országos csúcs beállítása volt a cél. Az első napon Borissza Johanna a scratchben, Filutás Viktor a selejtezőversenyben volt érdekelt, az előbbi a 19. az utóbbi a 15. helyen végzett. A második napon Szalontay Sándor a sprintben állt rajthoz és 12. helyet szerezte meg, Lovassy Krisztián a scratchben a 17. helyen ért célba, míg Borissza Johanna a selejtezőversenyben a 12. helyen végzett. A harmadik napon az omnium versenyszámokat rendezték, itt Lovassy Krisztián és Borissza Johanna képviselte hazánkat, itt Borissza Johanna a 19., Lovassy Krisztián a 17. helyen végzett. A negyedik napon, szombaton négy versenyszámban is érdekeltek voltunk, Borissza Johanna a 18. helyet szerezte meg a pontversenyben, Filutás Viktor ugyanebben a versenyszámban a férfiak között a 15. helyen végzett, miután a 4000 méteres időfutamban új országos csúcsot hajtott 4:26.645-tel, mely a 17. helyet jelentette az Európa-bajnokságon.  Szalontay Sándor keirinben állt rajthoz, de nem sikerült a legjobb 12-be jutnia. Az Európa-bajnokság utolsó napján Szalontay Sándor 1000 méteren hajtott országos csúcsot, a saját rekordját döntötte meg, mely innentől 1:02.240.
 • Vakondok a kerékpárosok ellen – CrosSzekszárd beszámoló
  Meleg kora őszi idő, száraz pálya és látványos verseny, ez a három dolog, ami leginkább jellemezte az október 20-án megrendezett III. CrosSzekszárd Cyclo-cross Magyar Kupafutamot. A nőknél Péteri Niké, míg a férfiaknál Buruczki Szilárd volt a leggyorsabb. Vasárnap rendezték a Cyclo-cross Magyar Kupa 2. fordulóját Szekszárdon. Az évszakra nem jellemző meleg időjárás és száraz pálya várt a III. CrosSzekszárd indulóira, a versenyzők emiatt már a reggeli pályabejáráskor megtapasztalhatták, hogy a csapadékmentes idő és a vakondok párosítása miatt rázós élményben lesz részük a versenyen, így  a többségnek az optimális guminyomás megtalálása okozott fejtörést. A Szekszárdi Sportközpont rendezői ismét izgalmas pályát alakítottak ki, ami érintette a közeli dirt pályát is, így a nyomvonalon volt, hogy nem tekerni, hanem pumpálni kellett a bringásoknak, cserében viszont a pálya nem tartalmazott olyan elemet, ahol le kellett volna szállni a versenyzőknek. A Magyar Kupa forgatókönyvének megfelelően a verseny a hobbi kategória 10 órás rajtjával kezdődött, ahol a nagy csata most elmaradt, ennek ellenére Fejes Miki, a szpíker lelkesen buzdította a “kezdő” bringásokat. A folytatásban a WU15, WU17, U15, U17, Master3 korosztályok futama következett, amit az 50-es korosztályba tartozó Fésüs László, ismertebb nevén Kefe nyert. Őt követte az U17-es első helyért csatázó Majoros Dávid és Magyar Gergő kettőse, melyet végül az előbbi nyert. A legnépesebb kategória versenye 11.30-kor startolt, ebben a rajtban 33 master2 korú versenyzőre 4 U19-es korú jutott. A leggyorsabb itt egy apa-fia páros volt, Adame László és Adame Ármin kettőse együtt ért be a célba, közel egy percet vertek a következő versenyzőre. A legkisebbek, WU11, WU13, U11, U13 korosztályok 12.30-kor rajtoltak a külön nekik kialakított pályán, ők is keményen harcoltak a gödrökkel és persze egymással. Közülük a leggyorsabb Péter Nándor volt, de meg kell említeni, hogy két lány, Kiss Nikoletta Bettina és Mármarosi Alexa Ildikó is a top10-ben a fiúkkal együtt érkezett. 13 órakor a tisztán női futam következett, ahol a WU19, WU23 , WElit, WMaster kategóriák indulói csaptak össze. Itt Péteri Niké tudott ellépni, őt üldözte Szekeres Viktória, majd mögöttük percekig nem jött senki, végül a sorrend nem változott, ez előbbi a WU23-at, az utóbbi pedig a WMaster kategóriát nyerte. 14.15-kor az Elitek és Master1 kategóriák rajtoltak el. Ismét láthattuk Buruczki Szilárdot versenyezni, aki megmutatta, hogy még mindig nagyon erős és jól bringázik, gyakorlatilag könnyedén nyerte a futamot. Ő követte Sylvester Balázs Tibor, aki ezzel az U23-as kategóriában végzett az élen. A részletes eredmények ide kattintva érhetőek el. A teljes fotógaléria alább található:     Fotók: Farkas Milán – (www.milanphoto.hu)

Biciklista szaknévsor

Saját fiók

Facebook